Politika privatnosti

Dobrodošli na sajt IN Hotela Zlatar. U IN Hotelu Zlatar posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka i vaše privatnosti. Ova politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i čuvamo informacije o našim gostima i posetiocima našeg veb sajta. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste razumeli kako postupamo sa vašim podacima.

Kako prikupljamo informacije

IN Hotel Zlatar može prikupljati informacije o vama na sledeće načine:

1. Informacije koje nam dajete

Prilikom rezervacije smeštaja možete nam dostaviti informacije kao što su ime, adresa, broj telefona, adresa e-pošte i broj kreditne kartice.

Kada se prijavite u našem hotelu, možemo zatražiti dodatne informacije radi potvrde vašeg identiteta.

2. Automatsko prikupljanje informacija

Kada pristupite našem veb sajtu, možemo automatski prikupljati određene informacije, uključujući IP adresu, vrstu pregledača, jezik pregledača, datum i vreme pristupa, URL-ove sa kojih ste došli na naš sajt i informacije o vašem računaru.

3. Kolačići i slične tehnologije

IN Hotel Zlatar može koristiti kolačiće i slične tehnologije za praćenje vaših aktivnosti na našem sajtu i poboljšanje vašeg iskustva, kao i za potrebe praćenja posećenosti našeg sajta.

Vaše podatke IN Hotel Zlatar koristi za sledeće svrhe:

  • Da obradi vaše rezervacije i upravlja vašim boravkom u našim hotelima.
  • Da vam šalje relevantne informacije o vašem boravku, uključujući potvrdu rezervacije, informacije o uslugama hotela i promocijama.
  • Da osigura bezbednost i zaštitu naših gostiju i hotela.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati naše kontakt stranice.

Radno vreme hotela: 0-24h
Radno vreme restorana: 8-23h
+381 65 609 4673
recepcija@hotelinzlatar.rs
Babića Brdo, Nova Varoš
NOVA VAROŠ WEATHER
2023 © IN Hotel Zlatar