Konferencije i sastanci

Planirate seminar? Konferenciju? Obuku? Team building?

Pružite svojim zaposlenima i poslovnim partnerima neko novo iskustvo. Uživajte u prelepoj prirodi najsunčanije planine u Srbiji. Dozvolite nam da za vas organizujemo izlete na kojima ćete upoznati važne kulturne, istorijske i verske lokalitete i provesti aktivno zajedničke momente na jednoj od najlepših planina u Srbiji.

IN hotel Zlatar vam nudi podršku u organizovanju poslovnih događaja. Svojom opremom, prostorom i uslugom doprinosimo vašim bitnim datumima. Bilo da ste u potrazi za adekvatnim prostorom za organizovanje poslovnih događaja, ili vam je potreban ambijent u kome ćete vi i vaši gosti imati potpunu privatnost i besprekornu uslugu,  IN hotel Zlatar je idealan smeštaj i izbor za vas.

Konferencijska sala je kapaciteta do 80 osoba i možemo je organizovati za sedenje onako kako vama odgovara. Na raspolaganju vam je hotelski laptop, platno za projekciju i flip chart stalak.

U pauzama možete uživati u unutrašnjosti restorana, u njegovoj bašti ili na prelepoj terasi hotela u intimnijoj atmosferi sa pogledom na prelepe četinarske šume Zlatara.

Možemo za vas organizovati svečane večere, uz muziku i tradicionalnu zlatarsku i nacionalnu kuhinju.

80 mesta
Projektor
Besplatan WiFI
20 parking mesta
Flip čart
Laptop
Radno vreme hotela: 0-24h
Radno vreme restorana: 8-23h
+381 65 609 4673
recepcija@hotelinzlatar.rs
Babića Brdo, Nova Varoš
NOVA VAROŠ WEATHER
2023 © IN Hotel Zlatar