AKO VOLITE AVANTURE, NE PROPUSTITE KAJAK ILI DŽIP AVANTURE NA ZLATARU

15-02-2024

Za sve avanturiste, koji Zlatar, reku Uvac i jezera na Uvcu žele da dožive na drugačiji, spektakularniji način, dostupne su dve vrste ponude:

- ZLATARSKO-UVAČKA kajak avantura - gde možete veslati meandrima reke Uvac i uživati u pogledu na gnezda beloglavih supova. U prisustvu instruktora, možete obići kajacima najlepše jezero u Srbiji. Bez ikakvog prethodnog iskustva, možete povesti čak i dete i u kajacima dvosedima doživeti ovu lepotu. Ova tura se organizuje sezonski, tako da je najbolje da pozovete kako biste se raspitali da li se može organizovati i kada.

- CELODNEVNA DŽIP AVANTURA - ukupne dužine od 52km, počinje sa planine Zlatar i podrazumeva posetu našim manastirima Mileševa i Manastir Kozme i Damjana, posetu destileriji Ognjena, slapovima Sopotnice i završava ponovo na Zlataru. Bilo da dolazite porodično ili na tim bilding, ova tura je nešto što ne treba propustiti dok ste na Zlataru. Ovo je tura koja je dostupna tokom cele godine, samo je potrebno da pozovete i rezervišete je.

Za rezervacije možete pozvati direktno na 060 33 22 801 ili naš hotel ako želite da pomognemo u organizaciji  na 065 609 4673.

Radno vreme hotela: 0-24h
Radno vreme restorana: 8-23h
+381 65 609 4673
recepcija@hotelinzlatar.rs
Babića Brdo, Nova Varoš
NOVA VAROŠ WEATHER
2023 © IN Hotel Zlatar